Chemotherapie

Haaruitval is een erg zichtbaar gevolg van chemotherapie. Bij ons vindt u in alle rust het gepaste haarwerk of pruik.

Het moment dat de haaruitval start verschilt van persoon tot persoon en het type chemobehandeling. Meestal start de haaruitval die voorafgaat door een, gevoelige hoofdhuid en/of haarpijn of last van jeuk.

Het haar valt niet uit door de ziekte maar door de behandeling. Haaruitval ten gevolge van chemotherapie is een tijdelijk fenomeen. Als de behandeling stopt, komt het haar meestal terug. Toch blijft haar verliezen een ingrijpende gebeurtenis, emotioneel erg moeilijk om te dragen.

Heeft u beslist dat u een pruik wilt? Of wilt u toch wat meer info over onze pruiken? Samen bekijken we welke pruik of haarwerk het beste bij u passen. In een huiselijke sfeer en zonder tijdsdruk komen we samen tot een resultaat waarbij u zich goed bij voelt.
Contacteer ons vrijblijvend

Wij nemen graag tijd voor u

Door onze jarenlange ervaring weten we dat het dragen van haarwerk een emotionele rollercaster kan zijn. Bij het vinden van een gepast haarwerk bieden wij een op maat gerichte en gepersonaliseerde aanpak in een discrete en huislijke sfeer zonder tijdsdruk. Wij werken liefst op afspraak om u de optimale ruimte en tijd te geven voor het vinden van een gepast haarwerk.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Wij helpen u graag!

Wij zijn verhuisd!

ons nieuwe adres is

Astridstraat 13
9620 Zottegem