pruiken voor hem en haar

Personen in behandeling met chemotherapie, transgender, dames en heren die lijden aan alopecia of mensen met andere haarproblemen zijn meer dan welkom bij haar-lounge.

pruiken voor hem en haar

Personen in behandeling met chemotherapie, transgender, dames en heren die lijden aan alopecia of mensen met andere haarproblemen zijn meer dan welkom bij haar-lounge.

Onze haarwerken zijn verkrijgbaar als kant en klare standaardmodellen of als maatwerk. U kan een keuze maken uit synthetisch, echt haar of een een combinatie van 30% echt haar en 70% Hightech Fiber ®.

We volgen steeds de nieuwste collecties en modetinten zowel in de jonge als in de klassieke lijn. Door onze ervaring en ruime keuze in korte, middellange en lange modellen kunnen wij uw haarwerk perfect aanpassen aan uw gezicht, stijl of huidig kapsel.

Ook alle nodige verzorgingsproducten en accessoires voor uw pruiken of haarwerk, zijn bij ons te verkrijgen. Heeft u een specifieke vraag? Contacteer ons!

Voor haar

Ons aanbod pruiken is groot. Er zijn verschillende lengtes, modellen of afwerkingen. Alle dames, jong en oud, vinden bij ons zeker het gepaste haarwerk.  Ontdek meer op onze pagina over pruiken voor dames of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Voor hem

Ook voor mannen hebben wij een uitgebreid aanbod pruiken en haarwerken. Discreet en in familiale sfeer adviseren wij u in het vinden van het perfecte haarwerk dat past bij uw gezicht en huidig kapsel. Lees meer over onze pruiken voor heren. 

Volumizers

Hebt u dunner wordend haar en bent u nog niet toe aan het dragen van een pruik, dan is een volumizer de ideale keuze om een volle en weelderige haardos te creeëren. Samen kiezen we het de perfecte aanvulling op uw bestaand kapsel.

Naast het gebruik van synthetisch of echt haar, kan een pruik ook verschillend opgebouwd zijn. Bij ons vindt u veel verschillende soorten, waaronder pruiken met lace front, monofilament haarwerken of katoenen pruiken. Een lace front pruik heeft als het ware een stukje net of lace vooraan de pruik. Je ziet er de huid nog door. De lace front kan zich enkel bovenaan bevinden of helemaal van oor tot oor lopen. Deze techniek zorgt voor een natuurlijk overkomende haarlijn en scheidingen. Mensen met alopecia, haaruitval of andere kunnen zeker baat hebben bij het kiezen voor dit type pruik. Monofilament pruiken of haarwerken hebben een voorkant gemaakt uit huidkleurige microtule. Dit lijkt sterk op de hoofdhuid. Je ziet bijna geen stiksel of andere aanwijzing dat u een haarwerk draagt. 

Bekijk hieronder hoe deze verschillende binnenwerken van deze pruiken eruit zien. Welke pruik je best kiest, hangt af van persoon tot persoon. Bijvoorbeeld hoe natuurlijk de pruik overkomt of hoe ver je eigen haarlijn ligt. Meer weten? Contacteer ons vrijblijvend en wij geven u graag advies over wat best bij u past.

Wij nemen graag tijd voor u

Door onze jarenlange ervaring weten we dat het dragen van haarwerk een emotionele rollercoaster kan zijn. Bij het vinden van een gepast haarwerk bieden wij een op maat gerichte en gepersonaliseerde aanpak in een discrete en huislijke sfeer zonder tijdsdruk. Wij werken liefst op afspraak om u de optimale ruimte en tijd te geven voor het vinden van een gepast haarwerk.

Wie helpen wij graag met onze pruiken en haarwerken?

Mensen met Alopecia vertonen op de hoofdhuid één of meerdere kale plekken. Uiteindelijk kan dit, in ernstige gevallen, leiden tot een volledige kaalheid. Samen met u bekijken we welk haarwerk of plaatselijke haaraanvulling of volumizer voor u past. Wij begeleiden u in een huiselijke sfeer en geven u ook raad om telkens het gepaste haarwerk te vinden.

Haaruitval is een erg zichtbaar gevolg van chemotherapie. Haar verliezen is een ingrijpende gebeurtenis, emotioneel erg moeilijk om te dragen. Heeft u beslist dat u een pruik wil? Of wil u toch wat meer info over onze pruiken? Samen bekijken we welke pruik of haarwerk het beste bij u past. In een huiselijke sfeer en zonder tijdsdruk komen we samen tot een oplossing waarbij u zich goed voelt. Contacteer ons vrijblijvend!

Een goede pruik zit comfortabel en is nauwelijks van echt haar te onderscheiden. Het zorgt ervoor dat je je goed in je vel voelt. Belangrijk bij het kiezen van een pruik of haarwerk als transgender,  is dat je een model kiest dat bij je past. We helpen je graag bij de zoektocht naar een geschikte pruik of een haarstuk. In een rustige en familiale setting adviseren wij jou en nemen we de tijd. 

Verzorging en onderhoud van uw pruik

Naast een ruim aanbod aan pruiken, volumizers, haarwerken en turbans, bieden wij u ook alle nodige verzorgingsproducten en accessoires. Heeft u een specifieke vraag over uw pruik? Stel ze ons en wij adviseren u graag!

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Wij helpen u graag!

Wij zijn verhuisd!

ons nieuwe adres is

Astridstraat 13
9620 Zottegem