TURBANS

De ideale afwisseling op het dragen van een pruik

Turbans: mutsjes die binnen- en buitenshuis een ideale alternatief kunnen zijn voor uw pruik.

Bij het niet dragen van een pruik of ander haarwerk kan u kiezen om de gevoelige huid wat te beschermen met een turban. Bij frissere temperaturen (en ook 's nachts) is het dragen van een turban een must. Overdag kan dit binnenshuis een aangename vervanger zijn van uw pruik.

Om het comfortgevoel wat te verhogen, zijn sommige van onze mutsjes speciaal ontworpen zonder naden of elastieken. Bovendien zijn ze vervaardigd uit aangepaste stoffen om irritaties van de hoofdhuid te voorkomen. Ze werden met liefde gemaakt om jou een frisse uitstraling en een zelfzeker gevoel te geven.


Elk seizoen hebben we nieuwe collecties turbans van onder meer Christine Headwear en Rosette la Vedette. Andere prints of modellen zorgen ervoor dat u steeds uw turban kan afstemmen op uw outfit.


Ontdek hieronder een greep uit ons assortiment.

Wil je meer modellen zien of de volledige catalogussen? Maak dan zeker een afspraak.

Christine Headwear

Christine Headwear is een van de merken die je bij ons kan passen. De turbans zijn extreem zacht en zijdeachtig. Het materiaal waaruit de mutjes gemaakt zijn, is luchtig en thermoregulerend zodat uw turban droog blijft tijdens de zomer- en wintertemperaturen. Het materiaal is ideaal voor een optimaal comfort! De stof is absorberender dan katoen en zo verdampt het vocht sneller. Ook de ecologische producten in bamboe Caretech® zijn extreem zacht om te dragen en aanbevolen voor gevoelige huid bijvoorbeeld wanneer u een chemotherapie ondergaat.

Rosette la Vedette

Rosette la Vedette is een van de merken turbans die je bij ons kan vinden. Rosette la Vedette is hét label voor trendy hoofdbedekking bij haaruitval door chemotherapie of alopecia. De missie van Rosette la Vedette? Kleur brengen in donkere dagen voor modebewuste dames en heren die hun haar verliezen door chemotherapie of alopecia. Letterlijk én figuurlijk. Met sjaals en mutsjes die aanvoelen als een tweede huid. In de nieuwste kleuren en trendy prints die je nergens anders vindt. Voor een frisse uitstraling, een zelfzeker gevoel en ‘good vibes’, een hele dag lang.

Wij nemen graag tijd voor u

Door onze jarenlange ervaring weten we dat het dragen van haarwerk of een turban een emotionele rollercoaster kan zijn. Bij het vinden van een gepast haarwerk bieden wij een op maat gerichte en gepersonaliseerde aanpak in een discrete en huislijke sfeer zonder tijdsdruk. Wij werken liefst op afspraak om u de optimale ruimte en tijd te geven voor het vinden van een gepast haarwerk.

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Wij helpen u graag!

Wij zijn verhuisd!

ons nieuwe adres is

Astridstraat 13
9620 Zottegem