Voor wie?

Bij ons vindt iedereen in alle rust steeds het gepaste haarwerk

Wij nemen graag tijd voor iedereen

Personen in behandeling met chemotherapie, transgender mensen, dames en heren die lijden aan alopecia of mensen met andere haarproblemen zijn meer dan welkom bij haar-lounge.

Onderhoud en aanpassing aan haarwerken kan ook door ons verzorgd worden. Indien u zich niet kan verplaatsen, plannen wij een thuis- of ziekenhuisbezoek zonder meerprijs.

Bij het vinden van een gepast haarwerk bieden wij een op maat gerichte en gepersonaliseerde aanpak in een discrete en huislijke sfeer zonder tijdsdruk. 

Alopecia

Mensen met Alopecia vertonen op de hoofdhuid één of meerdere kale plekken. Uiteindelijk kan dit, in ernstige gevallen, leiden tot een volledige kaalheid. Samen met u bekijken we welk haarwerk of plaatselijke haaraanvulling of volumizer voor u past. Wij begeleiden u in een huiselijke sfeer en geven u ook raad om telkens het gepaste haarwerk te vinden.

Chemotherapie

Haaruitval is een erg zichtbaar gevolg van chemotherapie. Haar verliezen is een ingrijpende gebeurtenis, emotioneel erg moeilijk om te dragen. Heeft u beslist dat u een pruik wil? Of wil u toch wat meer info over onze pruiken? Samen bekijken we welke pruik of haarwerk het beste bij u past. In een huiselijke sfeer en zonder tijdsdruk komen we samen tot een oplossing waarbij u zich goed voelt. Contacteer ons vrijblijvend!

Transgender

Een goede pruik zit comfortabel en is nauwelijks van echt haar te onderscheiden. Het zorgt ervoor dat je je goed in je vel voelt. Belangrijk bij het kiezen van een pruik of haarwerk als transgender, is dat je een model kiest dat bij je past. We helpen je graag bij de zoektocht naar een geschikte pruik of een haarstuk. In een rustige en familiale setting adviseren wij jou en nemen we de tijd.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Wij helpen u graag!